Сторінки біографії Андрія Хвилі - Замковий, В.П. (Український історичний журнал, 1989)
Розповідається про життєвий шлях партійного і державного діяча А. А. Хвилі, його активну участь у збройній боротьбі проти іноземної інтервенції та буржуазно-націоналістичної контрреволюції, роботі по відновленню органів Радянської влади, здійсненні перших кроків господарського та культурного будівництва на Україні. Висвітлюється також публіцистична діяльність А. А. Хвилі. Рассказывается о жизненном пути партийного и государственного деятеля А. А. Хвыли, его активном участии в вооруженной борьбе с иностранной интервенцией и буржуазно-националистической контрреволюцией, работе по восстановлению органов Советской власти, осуществлении первых шагов хозяйственного и культурного строительства на Украине. Освещается также публицистическая деятельность А. А. Хвыли.