Робітнича молодіжна спілка Болгарії у боротьбі проти “лівої” опозиції ( 1944-1947 рр. ) - Копилов, С.А. (Український історичний журнал, 1989)
Висвітлюється боротьба Робітничої молодіжної спілки Болгарії під керівництвом Болгарської робітничої партії (комуністів) проти так званої «лівої» опозиції та її прихильників у молодіжному середовищі. Освещается борьба Рабочего молодежного союза Болгарии под руководством Болгарской рабочей партии (коммунистов) против так называемой «левой» оппозиции и ее сторонников в молодежной среде.