Солідарність комуністів Країни Рад та Угорщини в революційній боротьбі ( 1918-1919 рр .) - Король, І.Ф. (Український історичний журнал, 1989)
У повідомленні висвітлюються питання, пов’язані з існуванням весною та влітку 1919 р. Угорської Радянської Республіки. Насамперед, на численних фактах показано інтернаціональну солідарність комуністів Країни Рад та Угорщини, пролетаріату обох країн у революційній боротьбі в 1918—1919 рр. В сообщении освещаются вопросы, связанные с существованием весной и летом 1919 г. Венгерской Советской Республики. Прежде всего, на многочисленных фактах показано интернациональную солидарность коммунистов Страны Советов и Венгрии, пролетариата обеих стран в революционной борьбе в 1918—1919 гг.