70-річчя ІІІ з'їзду КП(б)У - Гошуляк, І.Л. (Український історичний журнал, 1989)
Висвітлюється робота III з'їзду Компартії України, розкривається зміст його основних рішень. Значна увага приділяється визначенню завдань дальшого вивчення теми. Освещается работа III съезда Компартии Украины, раскрывается содержание его основных решений. Значительное внимание уделяется определению задач дальнейшего изучения темы.