Информационные технологии защиты документов средствами Ateb-функций. Часть 1. Построение базы данных Ateb-функций для защиты документов - Грыцык, В.В.; Дронюк, И.М.; Назаркевич, М.А. (Проблемы управления и информатики, 2009)
Розроблено спосіб захисту документів на основі Ateb-функцій, які є розв’язками диференціальних рівнянь. Зміна параметрів диференціальних рівнянь забезпечує різноманітні графіки кривих. Розроблене програмне забезпечення дозволяє будувати графічні композиції на основі Ateb-функцій у векторному форматі, що забезпечує високу поліграфічну якість документа, який підлягає захисту. A method to protect documents based on Ateb-functions, which are the solutions of differential equations, has been developed. Changing the parameters of differential equations provides a variety of graphic curves. The developed software allows to build visual compositions based on Ateb-functions in vector format that provides high quality printing paper, which is subjected to protection.