Автоматизированная система анализа показателей скорости оседания эритроцитов при глиомах головного мозга - Палагин, А.В.; Гридина, Н.Я.; Гупал, А.М.; Тарасов, А.Л. (Проблемы управления и информатики, 2009)
Розроблено ефективну методику визначення зваженої оцінки оптимальних параметрів байєсівської процедури розпізнавання для виявлення запальних процесів за швидкістю осідання еритроцитів (ШОЕ). Реалізовано графічний метод визначення діагнозу за показниками ШОЕ. The effective method is developed for determining the weighted estimate of optimal parameters of Bayesian recognition procedure for determination of inflammatory processes by erythrocyte sedimentation rate. The graphic diagnostic method by erythrocyte sedimentation rate is realized.