Обговорення актуальних проблем розвитку історичної науки - Лещенко, О.Л.; Шарпатий, В.Г. (Український історичний журнал, 1989)
В рамках програми спільної сесії Секції суспільних наук Президії АН СРСР і Секції суспільних наук АН УРСР 8 лютого 1989 р. відбулася зустріч колективу Інституту історії АН УРСР із заступником академіка-секретаря Відділення історії АН СРСР, чл.-кор. АН СРСР В. О. Кумайновим і головним редактором журналу «Вопросьі истории», чл.-кор. АН СРСР А. А. Іскендеровим.