Наукова конференція з проблем соціального розвитку села - Литвенко, М.Є. (Український історичний журнал, 1989)
10—11 січня 1989 р. у Києві відбулася наукова конференція, присвячена проблемам соціального розвитку села в умовах перебудови, революційного оновлення радянського суспільства.