Підвищувати роль суспільних наук у здійсненні реформи політичної системи - Пирожков, С.І.; Попик, В.І. (Український історичний журнал, 1989)
7—8 лютого 1989 р. у Києві відбулася спільна наукова сесія Секції суспільних наук Президії АН СРСР та Секції суспільних наук АН УРСР, присвячена обговоренню проблем підвищення ролі суспільних наук у здійсненні реформи політичної системи, накресленої рішеннями XIX Всесоюзної партійної конференції.