Г.А. Куманєв. Війна та залізничний транспорт СРСР - Лук'янчук, Л.Я.; Мазило, І.В. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: Г. А. Куманев. Война и железнодорожный транспорт СССР. М.: Наука, 1988.— 368 с.