Захист докторської дисертації Л. І. Євселевським - Колодезєва, С.П. (Український історичний журнал, 1989)
27 січня 1989 р. на засіданні спеціалізованої ради при Ін-ті історії АН УРСР відбувся захист дисертації на здобуття вченого ступеня доктора історичних наук доцентом Кременчуцького філіалу Харківського політехнічного інституту Л. І. Євселевським на тему: "Історія промислових підприємств Української РСР: Історіографія проблеми (1917—1987 рр."