Чергове засідання міського дискусійного центру при Інституті історії АН УРСР на тему «Маловідомі сторінки історії Великої Вітчизняної війни» - Вронська, Т.В. (Український історичний журнал, 1989)
9 лютого 1989 р. у конференц-залі Секції суспільних наук АН УРСР відбулося чергове засідання міського дискусійного центру. Засідання проводив відділ історії Великої Вітчизняної війни Інституту історії АН УРСР.