Конференція, присвячена 70-річчю КПЗУ - Красівський, О.Я.; Пилипів, І.В. (Український історичний журнал, 1989)
3—4 березня 1989 р. у Львові відбулася спільна радянсько-польська наукова конференція, присвячена 70-річчю утворення Комуністичної партії Західної України.