Республіканська нарада «Українська археографія: сучасний стан і перспективи розвитку» - Боряк, Г.В.; Тодійчук, О.В. (Український історичний журнал, 1989)
На початку грудня 1988 р. у Києві відбулася республіканська нарада археографів, на якій був розглянутий сучасний стан і перспективи розвитку археографічної справи на Україні. її організатором стала Археографічна комісія АН УРСР, яка нещодавно поновила свою діяльність для систематичної науково-видавничої роботи та її координації в межах республіки.