КПСС, Радянська держава про підготовку молодої зміни робітничого класу (1940-1987 рр.) - Клапчук, С.М.; Терес, Н.В. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: КПСС, Советское государство о подготовке молодой смены рабочего класса. 1940 — 1987 гг. / Сост.: Г. И. Терещенко, И. Ф. Курас, Н. Г. Ничкало и др. К.: Вища шк. Головное изд-во, 1988.—416 с.