Г. С. Брега, Н. Н. Варварцев, Н. В. Комаренко, Ю. А. Курносов, Л. И. Ткачева, В. Н. Шейко. Інтелігенція Радянської України: деякі питання історіографії та методологія дослідження - Білоцерківський, В.Я. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: Г. С. Брега, Н. Н. Варварцев, Н. В. Комаренко, Ю. А. Курносов, Л. И. Ткачева, В. Н. Шейко. Интеллигенция Советской Украины: Некоторые вопросы историографии и методология исследования. Киев: Наук, думка, 1988.— 192 с.