Робітничу ініціативу — перебудові - Сиволоб, Ю.В. (Український історичний журнал, 1989)
У статті узагальнюється досвід діяльності робітничого класу УРСР щодо підвищення якості продукції в умовах держприймання, з'ясовуються основні тенденціїі форми реалізації ним своєї ролі в забезпеченні високої якості й конкурентоспроможності виробів. В статье обобщается опыт деятельности рабочего класса УССР по повышению качества продукции в условиях госприемки, выявляются основные тенденции и формы реализации им своей роли в обеспечении высокого качества и конкурентоспособности изделий.