В. Мельниченко. Розстріляна в Одесі - Патлажан, Ю.І. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: Владимир Мельниченко. Расстреляна в Одессе... Науч.»худож. кн. о Жанне Лябурб Киев: Молодь, 1988.— 229 с.