Істория КПСС. Курс лекцій - Романцов, В.О.; Шульга, І.В.; Євсейчик, І.Ф. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: ИСТОРИЯ КПСС: Курс лекций / Рук. авт. кол. Я. С. Калакура. К.: Вища шк. Изд-во при .Киев, ун-те, 1988.— 504 с.