До становлення соціально-політичного механізму управління виробництвом (1920-1925 рр.) - Тичина, А.К. (Український історичний журнал, 1989)
Автор досліджує найважливіші форми залучення трудящих до безпосереднього керівництва економічними процесами в країні у 1920-1925 рр. Автор исследует важнейшие формы привлечения трудящихся к непосредственному руководству экономическими процессами в стране в 1920-1925 гг.