Д.Д. Данилюк Історіографія Закарпаття в новітній час (1917-1985) - Пруниця, С.Ю. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: Д. Д. Данилюк Історіографія Закарпаття а новітній час (1917—1985) Львів: Вид-во при Львів, держ. ун-ті "Вища школа", 1987.—129 с.