Радянсько-німецький договір 1939 р. - Якушевський, А.С. (Український історичний журнал, 1989)
У статті порушується актуальна тема про радянсько-німецький договір від 23 серпня 1939 р., дається реалістична оцінка тогочасним подіям. Автор використав при цьому нові матеріали, нетрадиційно підійшов до аналізу ситуації.