Становище українського села (60-80-ті рр.) - Панченко, П.П. (Український історичний журнал, 1989)
Висвітлюються процеси, що відбувалися у сільському господарстві Української PCP у 60-80-ті роки, у системі громадського землекористування, співвідношення між зростанням чисельності управлінського апарату та обсягами сільськогосподарського виробництва. Освещаются процессы, происходившие в сельском хозяйстве Украинской ССР в 60-80-е годы, в системе общественного землепользования, соотношение между ростом численности управленческого аппарата и объемами сельскохозяйственного производства.