Міжнародний симпозіум хунгарологів - Клинченко, Т.В. (Український історичний журнал, 1989)
29—31 травня 1989 р. в Ужгороді проходив І Міжнародний симпозіум «Радянська хунгарологія: дослідження, проблеми і перспективи розвитку».