«Круглий стіл» з питань історії феодалізму на Україні - Гуржій, О.І. (Український історичний журнал, 1989)
Круглий стіл «Актуальні проблеми української історичної медієвістики» відбувся 22—24 травня ц. р. у приміщенні історичного факультету Кам'янеиь-Подільсько-го державного педагогічного інституту ім. В. П. Затонського. Його ініціаторами були співробітники відділу історії феодалізму Ін-ту історії АН УРСР.