До питання періодизації історії Компартії України (Український історичний журнал, 1989)
Під такою назвою в № 7 нашого журналу вміщено статтю зав. сектором історії партії Інституту історії партії при ЦК Компартії України, д-ра іст. наук, професора Й. Ф Солдатська. В її основу покладена доповідь, зроблена на засіданні Вченої ради Інституту історії партії при ЦК Компартії України 20 квітня 1989 р. З цього номера редакція починає обговорення проблеми викладом основного змісту виступів науковців на цьому засіданні.