Допоміжні історичні дисципліни: історіографія та теорія - Ковальський, М. П. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: Вспомогательные исторические дисциплины: историография и теория Кондуфор Ю. Ю., Санцевич А В , Румянцева В. В. и др.: Редкол.: Ю. Ю Кондуфор (отв, ред.) и др. Киев: Наук, думка, 1988.—280 с.