А. М. Самсонов. Знати й пам'ятати - Коваль, М.В.; Гриневич, В. А. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: А. М. Самсонов. Знать и помнить: Диалог историка с читателем. М.: Политиздат, 1988 —368 с.