Використання партійними організаціями історичних і культурних пам'яток у вихованні населення - Купратий, В. І. (Український історичний журнал, 1989)
Висвітлюється практика використання партійними організаціями Хмельницької області історичних і культурних пам'яток як важливого фактора виховання, мобілізації трудящих на здійснення завдань перебудови і оновлення. Освещается практика использования партийными организациями Хмельницкой области исторических и культурных памятников как важного фактора воспитания, моби лизации трудящихся на осуществление задач перестройки и обновления.