Борщевський Валентин Якович (Український історичний журнал, 1989)
З червня І989 р. на 80-му році життя після тяжкої й тривалої хвороби помер відомий радянський історик, доктор історичних наук, професор, член КПРС з 1941 р. Валентин Якович Боршевський.