Вшанування доктора історичних наук, професора І. К. Рибалки у зв'язку з його 70-річчям - Кравченко, В.В. (Український історичний журнал, 1989)
29 червня 1989 р. на засіданні вченої ради педінституту ім. О. М. Горького відбулося вшанування доктора історичних наук, професора, заслуженого працівника вищої школи УРСР Петра Івановича Бакуменка з нагоди 70-річчя з дня його народження.