Деякі питання перебудови партійної роботи: досвід, проблеми - Лукін, С.Ф. (Український історичний журнал, 1989)
Зроблено спробу показати позитивний досвід перебудови партійної роботи в умовах демократизації і гласності, виявити деякі суперечності, що заважають процесу перебудови і оновлення діяльності партійних комітетів і організацій. Предпринята попытка показать позитивный опыт перестройки партийной работы в условиях демократизации и гласности, выявить некоторые противоречия, мешающие процессу перестройки и обновления деятельности партийных комитетов и организаций.