ІV суспільно-політичні читання «Молодь і актуальні проблеми історичної науки» - Асатуров, С.К. (Український історичний журнал, 1989)
7—9 червня 1989 р. у Чернівцях відбулися чергові традиційні щорічні суспільно-політичні читання «.Молодь і актуальні проблеми історичної науки», присвячені 70-річчю комсомолу України.