Вітчизняна суспільна думка епохи середньовіччя - Пушкарьов, Л.М. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: Отечественная общественная мысль эпохи средневековья: Историко-философские очерки /Сб. науч, трудов Киев: Наук, думка, 1988.—324 с.