П. С. Корінєнко. Ідейно-виховна робота Компартії України в масах (1918-1920) - Дудукалов, С.М. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: П. С, Кориненко Идейно-воспитательная работа Компартии Украины в массах (1918-1920). Львов: Вища шк . 1988.—145 с.