Невідома сторінка революційної боротьби - Андрухів, І.О. (Український історичний журнал, 1989)
Автор уточнює важливий факт, подає додаткові відомості про активних діячів КПЗУ. Автор уточняет важный факт, представляет дополнительные данные об активных деятелях КПЗУ.