Крах кірстовщини - Реєнт, О.П. (Український історичний журнал, 1989)
Розкриваються маловідомі питання історії виникнення та короткочасного існування під час громадянської війни угодовських кірстовських профспілок, показано передумови їх швидкого краху. Раскрываются малоизвестные вопросы истории возникновения и кратковременного существования во время гражданской войны соглашательских кирстовских профсою зов, показаны предпосылки их быстрого краха.