Viscoelasticity and Thermodiffusion in Electric Field - Jędrzejczyk-Kubik, J. (Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 2006)
Basic equations for description and modelling of electric, thermal and diffusion processes in multicomponent viscoelactic structures under presence of the external electric field are presented. The corresponding constitutive relations are analyzed. Сформульовано вихідні рівняння модельного опису електротермодифузійних процесів у n-компонентних в’язкопружних структурах за наявності зовнішнього електричного поля. Проведено аналіз отриманих визначальних співвідношень. Сформулированы исходные уравнения модельного описания электротермодиффузионных процессов в n-компонентных вязкоупругих структурах при наличии внешнего электрического поля. Проведен анализ полученных определяющих соотношений.