Діяльність партійних організацій суднобудівних заводів Миколаєва в роки Великої Вітчизняної війни - Криворог, М.В. (Український історичний журнал, 1989)
На основі нових архівних документів розглядається діяльність партійних організацій суднобудівних заводів Миколаєва, які відіграли важливу роль у забезпеченні життєдіяльності і боєздатності Чорноморського флоту в роки Великої Вітчизняної війни. На основе новых архивных документов рассматривается деятельность партийных организаций судостроительных заводов Николаева, сыгравших важную роль в обеспечении жизнедеятельности и боеспособности Черноморского флота в годы Великой Отечественной войны.