Становище на південно-західній ділянці радянсько-німецького кордону напередодні фашистської агресії - Хорьков, А.Г. (Український історичний журнал, 1989)
Висвітлюється становище на західному кордоні СРСР у 1940 - першій половині 1941 рр., зокрема розповідається про розвідувальну і провокаційну діяльність фашистської Німеччини в той час і про заходи, яких вживало проти них радянське командування. Освещается положение на западной границе СССР в 1940 - первой половине 1941 гг., в частности рассказывается о разведывательной и провокационной деятельности фашистской Германии в то время и о мерах, которые предпринимало против них советское командование