З історії зв'язків і співробітництва українського та молдавського народів - Симоненко, Р.Г; Боєчко, В.Д.; Бузало, В.Й. (Український історичний журнал, 1990)
У статті висвітлюються питання становлення і розвитку молдавської радянської національної державності в період між Великою Жовтневою соціалістичною революцією і Великою Вітчизняною війною, роль у цьому процесі Української РСР. В статье освещаются вопросы становлення и развития молдавской советской национальной государственности в период между Великой Октябрьской социалистической революцией и Великой Отечественной войной, роль в этом процессе Украинской ССР.