Монополістична буржуазія Донбасу в 1917р. - Афонін, Ю.В. (Український історичний журнал, 1990)
Про становлення й розвиток південної монополістичної групи буржуазії та економічні й суспільно-політичні аспекти її діяльності протягом 1917 р. у Донбасі йдеться в даній замітці. О становлении и развитии южной монополистической группы буржуазии и экономических и общественно-политических аспектах ее деятельности в течение 1917 г. в Донбассе идет речь в данной заметке.