До 75-річчя Ярослава Йосиповича Бурака (Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 2006)
15 березня 2006 року виповнюється 75 років науковому керівнику Центру математичного моделювання, відомому вченому у галузі механіки деформівного твердого тіла та термодинаміки нерівноважних процесів, Заслуженому діячу науки України, члену-кореспонденту НАН України, дійсному члену Наукового товариства ім. Т. Шевченка, професору Ярославу Йосиповичу Бураку.