Читацька конференція “Українського історичного журналу” - Сілецький, В.І. (Український історичний журнал, 1990)
У травні 1990 р. на історичному факультеті Івано-Франківського педагогічного інституту ім. В. Стефаника відбулася читацька конференція «Українського історичного журналу», в якій взяли участь головний редактор часопису д-р іст. наук, проф. М. В. Коваль, викладачі та студенти цього факультету.