Проблеми побудови теорії тонких пластин(історичний коментар) - Григолюк, Е.; Мамай, В. (Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 2006)
Обговорюються основні етапи побудови теорії згину тонких пластин. Розглядається вклад різних вчених у розв’язання цієї проблеми. Приведені основні бібліографічні джерела щодо цього питання. Main stages of theory of thin plates flexure are discussed. Impacts to solving of this problem of variety of scientists are presented. Main bibliographical sources that concern this topic are adduced. Обсуждаются основные этапы построения теории изгиба тонких пластин. Рассматривается вклад различных ученых в решение этой проблемы. Приведены основные библиографические источники по этому вопросу.