Діяльність Компартії України по розвитку взаємозв'язків між УРСР і НДР (1960-1975 рр.) - Тополенко, В.К. (Український історичний журнал, 1989)
Висвітлюється керівництво республіканською та обласними партійними організаціями України становленням та розвитком взаємозв’язків з місцевими організаціями СЄПН у 60-х — першій половині 70-х років, показано широкий спектр цих зв’язків, проаналізовано досвід, що його набули обидві сторони під час братнього співробітництва. Освещается руководство республиканской и областными партийными организациями Украины становлением и развитием взаимосвязей с местными организациями СЕПГ в 60-х — первой половине 70-х годов, показан широкий спектр этих связей, проанализирован опыт, приобретенный обеими сторонами во время братского сотрудничества.