Ленінська концепція Комуністичної партії - Орлов, В.М. (Український історичний журнал, 1989)
В статті розглядаються складові ленінської концепції партії, її творчий розвиток КПРС в умовах перебудови, показано діалектичний характер цього процесу, йдеться про роль науковців в теоретичному осмисленні та узагальненні проблеми. В статье рассматриваются составные ленинской концепции партии, ее творческое развитие КПСС в условиях перестройки, показан диалектический характер этого процесса, речь идет о роли научных работников в теоретическом осмыслении и обобщении проблемы.