Відзначення 350-річчя Кременецької граматики - Дзюба, О.М. (Український історичний журнал, 1989)
29—З0 листопада 1988 р. у Кременці відбувся науковий симпозіум, присвячений 350-річчю з часу опублікування друкарнею Кременецького братства Граматики — пам’ятки української книжності та освіти. Ініціаторами його проведення виступили Інститут мовознавства АН УРСР, Кременецькі краєзнавчий музей та педучилище.