Всесоюзна наукова конференція «Історія Великого Жовтня: нові підходи» - Григорович, В.Г. (Український історичний журнал, 1989)
27—28 жовтня 1988 р. у Московському державному університеті ім. М. В. Ломоносова відбулася наукова конференція на тему: «Історія Великого Жовтня: нові підходи».