Даниленко В.М. Сотрудничество СФРЮ со странами - членами СЭФ - Грпинюк, І.Д.; Проценко, П.І. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: В. М. Даниленко. Сотрудничество СФРЮ со странами — членами СЭВ. Киев: Наук, думка, 1987.—112 с.